Talent Academy Broad Horizon Solutions

Functieomschrijving

Wat is de Broad Horizon Solutions (BHS) Talent Academy?


Hieronder nog de informatie voor als je het nog eens wilt nalezen?

Onze Talent Academy voor young professionals is een uniek ontwikkelprogramma waarin we je opleiden en begeleiden naar een baan als consultant. Past uiteindelijk een meer commerciële rol als Accountmanager bij je? Dit is ook mogelijk! Zo kun jij je persoonlijk en professioneel optimaal ontwikkelen tot een echte specialist in Microsoft Dynamics.

BHS Talent Academy: in 3 stappen naar een topjob!

 1. Opleiden
 2. Begeleiden
 3. Aan de slag!

Waar bestaat het programma uit? 

We beginnen met een bootcamp training van 3 maanden op het gebied van Microsoft Dynamics. Je krijgt een basistraining van de verschillende onderdelen van Microsoft Dynamics 365: Business Applications: Microsoft Dynamics 365, Power Platform, Connect+ (broadhorizon.com)

Daarnaast volg je in deze eerste maanden softskill trainingen die van belang zijn voor het consultancy vak en heb je kennissessies van onze ervaren consultants uit het vak.

Na deze eerste drie maanden, neem je de volgende drie maanden een kijkje in de keuken bij een van onze drie units (Customer Engagement, Business Central en Finance). Iedere maand draai je mee met een ander project binnen een projectteam van een van de units. Na deze drie maanden heb je dus praktijkkennis opgedaan van de drie verschillende business applications binnen BHS.


Lees hier de ervaring van een eerdere Young Talent "Inez Haas"

Inez Haas, "Customer Engagement Consultant" bij Broad Horizon, heeft in het verleden ook een traineeship bij Broad Horizon doorlopen:

“Het traineeship van Broad Horizon heeft me veel gebracht. Ik zie het als een vliegende start van mijn carriere. Bij Broad Horizon krijg ik nu mooie kansen om bij te dragen aan opdrachten bij organisaties binnen diverse sectoren. De eerste maanden staan vooral in het teken van het leren kennen van Dynamics 365 en de diverse sectoren. Het gave van het traineeship is dat je al vrij snel mag meelopen met klantprojecten. Er is zowel een focus op je professionele als je persoonlijke ontwikkeling door trainingen en persoonlijke begeleiding. Ik heb mijn leercurve in een versnelling hoger mogen zetten doordat ik tijdens mijn traineeship al onderdeel was van een groot internationaal project.

Na het bijwonen van de ‘selectiedag’ was ik snel om. Dit is een plek waar ik mezelf graag verder wil ontwikkelen. Broad Horizon heeft een open cultuur en is een flexibele organisatie waarin je gemakkelijk kunt schakelen met ervaren consultants.”


BHS, Specialist in Microsoft Dynamics Applications/ Solutions 

Broad Horizon Solutions (BHS) maakt onderdeel uit van de grote Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branche specifieke kennis in een aantal segmenten. Denk aan Retail, Groothandel, Finance en Educatie.
Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.


Onze medewerkers zijn onze kracht en daarom stimuleren wij hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!

Functievereisten

Investeer in jezelf, wij investeren in jou!

Heb je een (bijna) afgeronde  HBO of WO opleiding of maximaal twee jaar werkervaring en bovenmatige interesse in IT? Wil je je ontwikkelen tot een goede consultant? Dan is de BHS Talent Academy wellicht wat voor jou.

De voordelen voor jou:

 • Een bootcamp tot Microsoft Professional
 • Een week een inkijkje in de keuken van ons zusje Delegate in Kopenhagen
 • Twee dagen opleiding bij onze vestiging in België
 • Een contract van 6 maanden met een goed startsalaris en bij succesvolle afronding van het programma een jaarcontract als Junior Consultant
 • Je profiteert meteen van al onze mooie arbeidsvoorwaarden zoals een dikke referall bonus, thuiswerkregeling t.h.v. 500,-, collectieve kortingen en meer!
 • Leaseauto
 • Begeleiding en coaching gedurende je eerste jaar als consultant
 • Professioneel netwerk
 • Startdatum: 1 september 2021


Datum en locatie 

De BHS Talent Academy vindt ieder voorjaar en najaar plaats.
Eerste volgende editie start op 1 september 2021.

Locatie: Bunnik en Kopenhagen (tenzij het niet mogelijk is door de Covid-19 maatregelen, dan online).

Broad Horizon Solutions bestaat op het moment uit zo’n 150 professionals, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.


Meld je nu aan voor de selectieprocedure. We maken graag kennis met je!

Liever eerst meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met Rico van der Kooij 📞06-12160026 📧rico.vanderkooij@broadhorizon.nl