Skip to Content

Sourcer / Junior Recruiter

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHR

Functieomschrijving

Werken bij Broad Horizon betekent werken in een veranderende, groeiende en dynamische omgeving. Tof want je leert veel, maar ook is er veel mogelijk bij ons als het gaat om jouw carrière. Heb je interesse in Recruitment en wil je je verder ontwikkelen? Lees dan verder!


Het team
Het HR en Recruitmentteam is de afgelopen maanden flink gegroeid. De recruiters ondersteunen elk één van de Business Units. Het team werkt vanuit verschillende locaties, waaronder Amsterdam, Bunnik en huis. Een leuk team, nog wel relatief nieuw en deels in opbouw, dus je bent op tijd met aansluiten! Een team vol enthousiaste en energieke mensen (soms een beetje gek) en we hebben allemaal veel passie voor het recruitment vak!

Wat ga je doen?

Dit is een nieuwe functie binnen onze organisatie. En dat maakt het extra leuk, Wij hebben wel een beeld en ideeën, maar deels is het ook aan jou om het in te vullen.

Je start als sourcer en gaat ons helpen met het vinden van nieuwe talenten voor diverse business. Dit doe je door verschillende kanalen in te zetten, waaronder LinkedIn, jobboards en netwerk. Op deze manier maak je kennis met het recruitmentvak, onze organisatie en leer je met diverse tools te werken. Vervolgens groei je steeds meer in het recruitmentvak: je gaat kandidaten vinden, benaderen en kandidaten samen met collega’s spreken. Op deze manier kun je groeien naar een Recruitment functie en je eigen processen begeleiden, aanbiedingen verzorgen, meedenken met arbeidsmarktcommunicatie en nog veel meer.
Vind je Recruitment leuk, maar zou je na een aantal jaren door willen groeien naar bijvoorbeeld ons HR team? Dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit kunnen realiseren. Of wordt er weer een nieuwe business aan onze organisatie gevoegd na een overname en jij vindt dat een interessant business om als Recruiter te helpen? Maak het bespreekbaar!!

Wij blijven met jou in gesprek om jouw ontwikkeling, leerwensen en doorgroeiwensen en – mogelijkheden te bespreken. Hoe mooi is dat?

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die nieuwsgierig is naar het Recruitmentvak. Misschien heb je al een keer in een stage kennisgemaakt met het vak of lijkt het je tof om je hierin te ontwikkelen. Dit kunnen wij je bieden!


Je bent een goede match als je:

 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Hotel & Hospitality, HRM of Eventmanagement.
 • Je bent nieuwsgierig naar het Recruitmentvak en wil hier graag meer over leren.
 • Je bent leergierig en vindt het leuk om je te ontwikkelen en groeien.
 • Je bent communicatief, stapt gemakkelijk op mensen af en bent toegankelijk
 • Je hebt humor, bent niet bang om fouten te maken, bent energiek en enthousiast.


Wat bieden wij

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige informele cultuur
 • Pensioen én goede verzekeringen
 • Laptop en telefoon
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je dagen bijkopen.


Over Broad Horizon

Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 900 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik werk nu een jaar met heel veel plezier voor Broad Horizon op Recruitment. Ik vertel je dan ook heel graag waarom het zo leuk is om hier te werken en waar we mee bezig zijn! Stuur me een app, mail of bel me! Bereikbaar via aline.vandersteeg@broadhorizon.nl of 06 50 20 69 80.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of