Skip to content

Senior Projectmanager F&O

Nederland, Utrecht, BunnikDynamics 365 F&O

Functieomschrijving

Broad Horizon Solutions (BHS) maakt onderdeel uit van de Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branchespecifieke kennis in meerdere segmenten (zoals Retail, Trade & Production, Medical, Publishing, Education)
Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.

Onze medewerkers zijn onze kracht: wij stimuleren hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!

BHS bestaat op het moment uit zo’n 200 professionals in de Benelux, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.


Als (Senior) Projectmanager ERP ken je het klappen van de zweep. Je weet wat er voor nodig is om bedrijf kritische software oplossingen binnen afgesproken scope en tijd en binnen het overeengekomen budget te implementeren bij onze klanten. Dit doe je samen met een team van consultants, architecten en ontwikkelaars. Van kick-off tot de ingebruikname en de overdracht aan ons managed applications team: jij bent de spil. Je weet te inspireren en te motiveren en je weet alle deelnemers stapsgewijs mee te nemen bij de invoering en verandering. Je bent in staat om verschillende projecten in verschillende stadia gelijktijdig te sturen. 


Wie ben jij?

Je initieert, onderneemt, bewaakt en anticipeert. Je beschikt over tact en uitstekende communicatieve vaardigheden. In hectische situaties weet je het hoofd koel te houden, prioriteiten te stellen en focus te behouden. Je ziet de kansen, je doorziet de risico’s.

Je beheerst verschillende project methodieken. De focus ligt op het Microsoft Dynamics 365 platform en Finance and Operations (voorheen Microsoft Dynamics AX) in het bijzonder. Je bent gewend om in complexere ICT omgevingen te werken. Jouw positieve instelling, oplossend vermogen en ondernemerschap zorgen ervoor dat geen probleem je in de weg staat.


Je werkt bij/voor onze klanten door heel Nederland en België.


Vereisten


Wat breng je mee?

 • Een succesvol afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Een ruime werkervaring (min. 6-7 jaar) als Project Manager bij implementatietrajecten van bedrijfssoftware/ERP-systemen
 • Bij voorkeur kennis van Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations en het Microsoft platform

Je beschikt verder over

Sterke project management en organisatorische vaardigheden (bij voorkeur met PRINCE2, IPMA en/of PMBOK certificering), gevoel voor commercie, sensitiviteit en mensenkennis, daadkracht en overtuigingskracht en natuurlijk ben je analytisch sterk, werk je gestructureerd, kun je goed luisteren en communiceren zowel in woord en geschrift.


Wat we bieden;


 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Coole events en friday drinks
 • Premievrij pensioen én goede verzekeringen
 • Collectieve kortingen op verzekeringen en bij coole webshops
 • Laptop en telefoon
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Prachtige (internationale) doorgroeimogelijkheden
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen.

Over Broad Horizon

Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical en publishing. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze functie of over Broad Horizon? Neem dan gerust contact op met Bastiaan Boswijk (Recruiter) via 06 52 11 11 03 of bastiaan.boswijk@broadhorizon.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of