.NET Developer

Functieomschrijving

Met zo’n 400+ medewerkers is de Broad Horizon groep hard op weg om een van de grootste IT-bedrijven van Nederland te worden. En daar mag nog flink wat IT-talent bij!

 

Wie ben jij?

Met jouw technische kennis ben je een gedegen sparringpartner voor jouw klant. Je bent van nature nieuwsgierig en probeert jouw klant en de vraag zo goed mogelijk te begrijpen. Je vindt het belangrijk om dingen te creëren waar de klant, maar ook jij, blij van wordt. En je probeert daarom de processen te begrijpen, zodat je het juiste advies kan geven, niet alleen over techniek, maar ook over functionaliteit.

Jij weet wanneer je jouw kennis en expertise moet inzetten en herkent ook wanneer dit van jouw collega’s ingezet kan worden. Je realiseert je dat jouw acties niet alleen impact hebben op jouw werk maar ook het werk van jouw collega’s en dat van de klant. Je kijkt dus verder dan alleen jouw kader. Hierin snap je waar jouw bevoegdheid ligt. Je bent gedreven, zelfredzaam en durft verantwoording te nemen voor jouw taken en acties.

 

Wat houdt de functie in

Je bent verantwoordelijk voor het maken van de portals van de klanten. Je bent hierbij niet alleen bezig met de front-end hiervan maar houdt ook rekening met de backend. Geen dag is hetzelfde in deze functie. Door de variëteit in de verschillende projecten ben je de ene dag bezig met het maken van online of mobiele applicaties en werk je de andere dag mee aan het bouwen van webshops. 

Een belangrijk onderdeel van je werk is het ontwikkelen van webshops en portals met behulp van Sana Commerce. Dit is een sterk platform, waarmee wij onze klanten een stap verder helpen met hun digitale strategie. Dit platform heeft een krachtige koppeling met ERP-systemen en is daarom uitermate geschikt voor de klanten die wij bedienen.

 

Daarnaast denk je actief mee over de next steps van Broad Horizon. Hoe kunnen we onze oplossingen breder in de markt zetten? En welke kansen liggen er over de grens? Je onderzoekt welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden voor onze servicepropositie, en signaleert new business-ingangen in de markt. Waar nodig volg je trainingen of neem je de tijd om zelfstandig je vakkennis te verdiepen of verbreden. Zo bouw je mee aan onze groeiende, toekomstbestendige organisatie – en aan je eigen competenties als Azure Solution Architect.

Vereisten

Je past in het Broad Horizon team als:

 • Je ervaring hebt als .NET Developer en dus bekend bent met .NET en C#;
 • Je kennis hebt van Microsoft Azure en beschikt over de fundamentals hiervan;
 • Je bekend bent met React.JS, Angular.JS en VUE.JS; 
 • Je sterk bent in communicatie, zowel ‘live’ als schriftelijk;
 • Je kritisch, betrokken en leergierig bent;
 • Je betrokken bent bij jouw werk en de doelen hiervan en je verantwoordelijkheid neemt.

 

Wat we bieden

 • Een salaris dat past bij de markt en jouw ervaring;
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur) met flexibele werktijden, mits afgestemd met de klant natuurlijk;
 • Flexibiliteit in waar je werkt, je zit op een plek waar jij de meeste waarde toevoegt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden van het behalen van certificaten tot het bijwonen van masterclasses, jouw ontwikkeling is belangrijk!;
 • Een informele cultuur;
 • Pensioen én goede verzekeringen;
 • Laptop van de zaak;
 • Mobiliteitsvergoeding.

 

Over Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.