Junior Consultant Dynamics 365 F&O

Functieomschrijving

Met zo’n 700 medewerkers is de Broad Horizon groep hard op weg om een van de grootste IT-bedrijven van Nederland te worden. En daar mag nog flink wat IT-talent bij!

Broad Horizon Solutions (BHS) maakt onderdeel uit van de Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branchespecifieke kennis in meerdere segementen (zoals Retail, Trade & Production, Medical, Publishing, Education)
Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.

Onze medewerkers zijn onze kracht: wij stimuleren hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!

BHS bestaat op het moment uit zo’n 200 professionals in de Benelux, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.

Om onze klanten bij hun implementaties van Microsoft Dynamics 365 F&O goed te kunnen adviseren en bij te staan, zijn we op zoek naar een Junior Consultant Dynamics 365 F&O, die de kneepjes van het Dynamics 365-palet graag wil leren en de vertaalslag wil maken tussen de business behoeftes van een klant en de mogelijkheden in Microsoft 365 F&O en alle andere Microsoft onderdelen.

Wie ben jij?
Na een gedegen opleiding en inwerk periode, voelt je je comfortabel om in gesprek te gaan met opdrachtgevers en collega’s en je weet de verkregen informatie van de bedrijfsprocessen op de juiste wijze te analyseren. Je neemt initiatief, denkt in oplossingen en mogelijkheden, werkt gestructureerd en zelfstandig, maar ook in teamverband vind jij het prettig werken. Je vindt het uitdagend om het gehele platform van Microsoft te leren kennen. Bij voorkeur heb je een hbo- of wo-opleiding afgerond.


Wat houdt de functie in?
Als Junior Consultant Dynamics 365 neem je deel aan projecten waarin we Microsoft Dynamics-oplossingen inzetten om organisaties dichter bij hun klanten te brengen. Je leert niet alleen de kneepjes van het Dynamics 365-palet, maar leert ook begrijpen waar de behoeftes van organisaties liggen zowel nu als ook in de toekomst. Op basis van deze kennis beslis je samen et je collega’s welke oplossing uitgewerkt worden. Dat kan om een complexe Retail implementaties gaan, maar ook implementaties bij ander type bedrijven.

Daarnaast denk je actief mee over de next steps van Broad Horizon. Hoe kunnen we onze oplossingen breder in de markt zetten? En welke kansen liggen er over de grens? Je onderzoekt welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden voor onze servicepropositie, en signaleert new business-ingangen in de markt. Waar nodig volg je trainingen of neem je de tijd om zelfstandig je vakkennis te verdiepen of verbreden. Zo bouw je mee aan onze groeiende, toekomstbestendige organisatie – en aan je eigen competenties als Microsoft Dynamics-specialist.

Functievereisten

Je past in het Broad Horizon team als:

 • Je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau;
 • Je goed kan luisteren en communiceren, zowel ‘live’ als schriftelijk;
 • Je analytisch sterk bent en begrijpt hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken;
 • Je gestructureerd werkt, zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Je enthousiast bent en vrolijk in het leven staat.


Wat we bieden

 • Marktconform salaris;
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur);
 • Gezellige, informele cultuur
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen
 • Kortingen op diverse verzekeringen en webshops 
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Laptop van de zaak
 • Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding 
 • En voor later… een kosteloze pensioenregeling

Over Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze functie of over Broad Horizon? Neem dan gerust contact op met Philip van der Valk (Recruiter) via 06 12 97 92 20 of philip.vandervalk@broadhorizon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.