Dynamics 365 F&O Supply Chain & Retail Consultant

Functieomschrijving

Broad Horizon Solutions (BHS) maakt onderdeel uit van de Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branchespecifieke kennis in meerdere segementen (zoals Retail, Trade & Production, Medical, Publishing, Education)
Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.

Onze medewerkers zijn onze kracht: wij stimuleren hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!

BHS bestaat op het moment uit zo’n 200 professionals in de Benelux, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.


Met zo’n 700 medewerkers is de Broad Horizon groep hard op weg om een van de grootste IT-bedrijven van Nederland te worden. En daar mag nog flink wat IT-talent bij!


Om onze klanten goed bij te kunnen staan bij de implementaties van Dynamics 365 of projecten ter verbetering of uitbreiding hiervan, zijn we op zoek naar een (Senior) Consultants Dynamics 365 F&O (m/v) die de kneepjes van het Dynamics 365-palet kent en haarfijn begrijpt waar organisaties behoefte aan hebben, nu en in de toekomst.

Wie ben jij?
Je voelt je comfortabel om in gesprek te gaan met opdrachtgevers en collega’s en je weet de verkregen informatie van de bedrijfsprocessen op de juiste wijze te analyseren. Je neemt initiatief, denkt in oplossingen en mogelijkheden, werkt gestructureerd en zelfstandig, maar ook in teamverband vind jij het prettig werken. Je vindt het uitdagend om het gehele platform van Microsoft te leren kennen. Je hebt minstens vier jaar consultancy ervaring met Dynamics 365 en een hbo- of wo-opleiding afgerond.


Wat houdt de functie in?
Als ervaren (Senior) Consultant Dynamics 365 ben je in de lead bij projecten waarin we Microsoft Dynamics-oplossingen inzetten om organisaties dichter bij hun klanten te brengen. Je kent niet alleen de kneepjes van het Dynamics 365-palet, maar begrijpt ook haar fijn waar organisaties behoefte aan hebben – nu en in de toekomst. Op basis van deze kennis beslis je welke oplossing het projectteam uitwerkt. Dat kan om een complexe Retail implementaties gaan, maar ook implementaties bij ander type bedrijven.

Daarnaast denk je actief mee over de next steps van Broad Horizon. Hoe kunnen we onze oplossingen breder in de markt zetten? En welke kansen liggen er over de grens? Je onderzoekt welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden voor onze servicepropositie, en signaleert new business-ingangen in de markt. Waar nodig volg je trainingen of neem je de tijd om zelfstandig je vakkennis te verdiepen of verbreden. Zo bouw je mee aan onze groeiende, toekomstbestendige organisatie – en aan je eigen competenties als Microsoft Dynamics-specialist.

Functievereisten

Je past in het Broad Horizon team als:

 • Je beschikt over hbo- of wo-werk- en denkniveau;
 • Je minimaal drie jaar consultancy ervaring met Dynamics F&O of vergelijkbare oplossing; 
 • Je goed kan luisteren en communiceren, zowel ‘live’ als schriftelijk; 
 • Je analytisch sterk bent en begrijpt hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken; 
 • Je gestructureerd werkt, zowel zelfstandig als in teamverband; 
 • Je enthousiast bent en vrolijk in het leven staat.

Wat we bieden: 

 • Marktconform salaris; 
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur); 
 • Gezellige, informele cultuur;
 • Kortingen op diverse verzekeringen en webshop;
 • Een goede verzekering... mocht er iets gebeuren, wel zo belangrijk;
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen;
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Laptop en tekefoon; 
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding; 
 • En voor later.... een kosteloze pensioenregeling. 

Over Broad Horizon

Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze functie of over Broad Horizon? Neem dan gerust contact op met Philip van der Valk (Recruiter) via 06 12 97 92 20 of philip.vandervalk@broadhorizon.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.