Skip to Content

Corporate Recruiter

Nederland, Utrecht, BunnikHR

Functieomschrijving

Data Management Professionals

Bij DataManagement Professionals (DMP) bieden we onze klanten wereldwijd betrouwbare en kosteneffectieve datamanagement oplossingen. DMP heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje en Zuid-Afrika. Voor ons team in Nederland zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke Recruiter om samen met de Manager Recruitment, het Recruitment team maar met name met de Business zelf de ambitieuze groeidoelstellingen te gaan behalen! Je zal mee gaan denken over de invulling en aanhaking aan de grote projecten die vanuit de groep (Broad Horizon) worden gerund, maar zelf ook strategisch meedenken om vorm te geven aan deze groeiplannen.


Over Data Management Professionals

DMP is onderdeel van Broad Horizon. Broad Horizon is een van de grotere Nederlandse data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijven. Uw data groeit snel, vaak met giga- of terabytes per dag. Tegelijkertijd groeit de noodzaak om grip te houden op uw data. Data moet efficiënt, tijdbesparend en veilig worden opgeslagen en beheerd. Nu en in de nabije toekomst. Hoe blijft u daarin vooroplopen? Gelukkig groeit met uw data en dat van andere concerns ook onze kennis. Met een helpende, menselijke hand biedt DMP geschikte IT-oplossingen. Voor lokale organisaties en bedrijven over de hele wereld.


Wat ga je doen?

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar talenten! Denk hierbij aan technische consultants met bijvoorbeeld Commvault kennis (in house & on site) Projectmanagers en Service Delivery Managers. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van deze talenten. Dit doe je op verschillende manieren, zoals het zelf actief hunten en benaderen van kandidaten, maar ook door het referral programma meer op de kaart te zetten en ook te zorgen voor aansluiting bij Hogescholen in samenwerking met het team van recruiters. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in contact te komen met mogelijke nieuwe collega’s en met veel trots en plezier kan vertellen over onze leuke organisatie! De eerste uitdaging is groeien, hiervoor zal je met de business moeten blijven sparren om zoektocht helder te krijgen, jouw bestaande netwerk moeten uitbouwen en blijven aanspreken. Wij bieden je alle recruitment tools zoals Linkedin Recruiter, een ATS systeem en databases om te helpen met je zoektocht! Maar we hebben ook nog een tweede mooie uitdaging: ervoor zorgen dat de nieuwe collega’s ons weten te vinden. Hier valt heel veel onder, maar je kunt denken aan het meedenken bij arbeidsmarktcommunicatie projecten, branding, campusrecruitment en nog veel meer. Hele mooie projecten waarin je de vrijheid krijgt om er een eigen invulling aan te geven passend bij de wens van de Business Unit. Uiteraard doe je dit niet alleen en kom je in een jong en nieuw team te werken waarbij je alle support krijgt om recruitment binnen DMP naar een nieuw niveau te tillen. In deze rol zal je veel contact hebben met de diverse collega’s binnen de hele groep.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent iemand met veel energie en een echte doener. Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen en met veel verschillende mensen (zowel intern als extern) in contact te zijn. Met plezier en overtuiging vertel jij over onze mooie groeiende organisatie en weet je mensen dus ook te enthousiasmeren! Je hebt ervaring in de werving en selectie en ervaring met het werven van IT profielen. Heb je ook nog ervaring binnen de data security? Dan is dat echt de match die wij zoeken! Heb je geen ervaring met data security, maar wel binnen de IT recruitment, is dat geen reden om niet te solliciteren. Affiniteit en de wil om te leren, dat is net zo belangrijk! Je bent een goede match als je:


 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring binnen de recruitment, bijvoorbeeld als Recruitment Consultant of Corporate Recruitment. Ervaring met het werven van IT talenten is van belang
 • Ervaring met het werven van data security profielen is een hele grote pre!
 • Je krijgt energie van het benaderen, spreken en enthousiasmeren van nieuwe talenten.
 • Je vindt recruitment net zo tof en belangrijk als wij en je ziet het als een uitdaging om te bouwen! • Andere mensen omschrijven jou als enthousiast, ondernemend en een doorzetter
 • Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.

Wat bieden wij

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Pensioen én goede verzekeringen
 • Laptop en telefoon
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen


Over Broad Horizon

Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 700 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Dit is echt een geweldige kans om mee te gaan in deze mooie reis! Stuur me een app, mail of bel me! Bereikbaar via Mark.vandervelden@broadhorizon.nl / 06 82 06 83 31 of via mijn collega Aline Aline.vandersteeg@broadhoirzon.nl / 06 50 20 69 80. 

of