Corporate Recruiter Broad Horizon Solutions

Functieomschrijving

Broad Horizon Solutions is de place to be voor Dynamics Specialisten binnen de Broad Horizon Groep. We hebben twee gave uitdagingen: de eerste is helpen de groeiambities te realiseren en de tweede is het neerzetten van Recruitment en alles waar daar bij komt kijken! Heb jij ervaring met Tech vacatures of binnen het Microsoft Dynamics Platform of wil je dit graag leren? Vind jij het leuk om een start te maken met Recruitment in een organisatie met veel dynamiek? Lees dan verder!


Over Broad Horizon Solutions 

Broad Horizon Solutions maakt onderdeel uit van de grote Broad Horizon familie en is de professionele D365 Platform specialist voor het MKB en MKB+ met branche specifieke kennis in een aantal segmenten. Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij ons belangrijkste focus.

Onze medewerkers zijn onze kracht: wij stimuleren hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes!


Broad Horizon Solutions bestaat op het moment uit zo’n 150 professionals, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.


Wat ga je doen?

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar talenten! Denk hierbij aan Dymanics Consultant, Projectmanagers en Service Delivery Managers. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden van deze talenten. Dit doe je op verschillende manieren, zoals het zelf actief hunten en benaderen van kandidaten, maar ook door referral meer op de kaart te zetten en ook te zorgen voor aansluiting bij Hogescholen. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in contact te komen met mogelijke nieuwe collega’s en met veel trots en plezier kan vertellen over onze leuke organisatie!


De eerste uitdaging is groeien, maar we hebben ook nog een tweede mooie uitdaging: het verder opzetten van Recruitment. Hier valt heel veel onder, maar je kunt denken aan het opzetten van het recruitment proces, zorgen voor meer naamsbekendheid, arbeidsmarktcommunicatie en nog veel meer. Hele mooie projecten waarin je de vrijheid krijgt om er een eigen invulling aan te geven passend bij de wens van de Business Unit. Uiteraard doe je dit niet alleen en kom je in een jong en nieuw team te werken waarbij je alle support krijgt om recruitment binnen Broad Horizon Solutions naar een nieuw niveau te tillen. In deze rol zal je veel contact hebben met de diverse collega’s binnen de hele groep.

Functievereisten

Wie ben jij?

Je bent iemand met veel energie en een echte doener. Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen en met veel verschillende mensen (zowel intern als extern) in contact te zijn. Met plezier en overtuiging vertel jij over onze mooie groeiende organisatie en weet je mensen dus ook te enthousiasmeren!


Je hebt ervaring in de werving en selectie en ervaring met het werven van IT profielen. Heb je ook nog ervaring binnen de Microsoft Dynamics? Dan is dat echt de match die wij zoeken! Heb je geen ervaring met Dynamics, maar wel binnen de IT recruitment, is dat geen reden om niet te solliciteren. Affiniteit en de wil om te leren, dat is net zo belangrijk!


Je bent een goede match als je:

 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring binnen de recruitment, bijvoorbeeld als Recruitment Consultant of Corporate Recruitment. Ervaring met het werven van IT talenten is van belang
 • Ervaring met het werven van Microsoft Dynamics profielen is een hele grote pre!
 • Je krijgt energie van het benaderen, spreken en enthousiasmeren van nieuwe talenten.
 • Je vindt recruitment net zo tof en belangrijk als wij en je ziet het als een uitdaging om te bouwen!
 • Andere mensen omschrijven jou als enthousiast, ondernemend en een doorzetter
 • Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.


Wat bieden wij:

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Premievrij pensioen én goede verzekeringen
 • Reiskostenvergoeding 
 • Collectieve kortingen op verzekeringen en bij coole webshops 
 • Laptop en telefoon
 • Heerlijke snacks en lunch gemaakt door onze chefs!
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Prachtige (internationale) doorgroeimogelijkheden 
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen.


Over Broad Horizon 

Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 700 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik werk sinds een paar maanden met heel veel plezier voor Broad Horizon op Recruitment. Ik vertel je dan ook heel graag (en met veel enthousiasme 😉) waarom het zo leuk is om hier te werken en waar we mee bezig zijn! Stuur me een app, mail of bel me! Bereikbaar via aline.vandersteeg@broadhorizon.nl of 06 50 20 69 80.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.