Skip to content

Consultant Dynamics 365 CE

Nederland, Utrecht, BunnikDynamics 365 CE

Functieomschrijving

Wat doe je?

 50% Technische oplossingen uitwerken, testen en implementeren

20% Communicatie met / uitleg geven aan klanten

20% Klantwensen inventariseren en concreet maken

10% Intern overleg

Vacature

Als Consultant Dynamics 365 (Customer Engagement) bij Broad Horizon ben je verantwoordelijk voor het achterhalen van de wensen en behoeften van klanten en deze zo goed mogelijk omzetten in oplossingen. Team Customer Engagement biedt oplossingen die bedrijfsprocessen van klanten ondersteunen; denk aan het makkerlijker maken van verkoop-, marketing- en klantenserviceprocessen. Het kan om een standaardoplossing gaan, maar je kunt hier soms van afwijken door maatwerk te bieden. Vaak weet een klant niet precies wat het probleem is of wat ze willen; het is aan jou om dit duidelijk te krijgen. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt adviseren. Nadat je een concrete oplossing voor ogen hebt, werk je toe naar een succesvolle implementatie. Je werkt de oplossing (technisch) uit en houdt hierbij rekening met de eindgebruikers die ermee aan de slag moeten. Je creëert condities waarin alle functionaliteiten van de oplossing optimaal werken en test deze uitvoerig. Daarnaast is het belangrijk dat je de klant uitgebreid uitleg geeft over de oplossing en duidelijk maakt wat wel en niet kan. Dit is eigenlijk het belangrijkste aspect van de baan, want alleen op deze manier kan een klant uiteindelijk tevreden zijn met de oplossing. Het verschilt per klant hoe je dit doet; hier krijg je alle vrijheid in. Je werkt in team Customer Engagement met meerdere Consultants en een Manager. Je werkt aan implementatietrajecten in verschillende fases, meestal voor twee tot drie klanten tegelijk.

"Als je het leuk vindt om je te verdiepen in technische details en tegelijkertijd het overzicht te bewaren, en je het een uitdaging vindt om probleemoplossend en zelfstandig te werken, dan is dit een baan voor jou."

Agenda

"Op een leuke werkdag heb je ‘s ochtends afgekaderd wat onderdeel moet zijn van een oplossing en wat niet. Daarna kun je de activiteiten die hiervoor nodig zijn, heel concreet gaan uitwerken."

"Tijdens een mindere dag zit je vaak in meetings waar geen duidelijke acties uit voortkomen."

Voorbeeld uit de praktijk

"Een klant - in dit geval een onderwijsinstelling - wil een centrale dataomgeving laten creëren en implementeren. Hoe pak je dit aan?"

Elke organisatie heeft data op verschillende plekken: van prikborden met memo’s tot geprinte documenten, en van Excelbestanden tot mailtjes in Outlook. Zo ook deze onderwijsinstelling, die interne data graag transparant wil maken, maar dit proces wel eenvoudig en duidelijk wil doen. Broad Horizon is gevraagd om een centrale dataomgeving te creëren die voor al het personeel toegankelijk is. Hierin moet data staan over studenten, docenten, opleidingen, opleidingsactiviteiten en -onderdelen. Daarnaast moet deze omgeving gekoppeld worden aan de financiële transacties waarmee de onderwijsinstelling te maken krijgt. De financiële verwerking vindt nu nog plaats in Exact, maar dit moet dus geïntegreerd worden met deze nieuwe centrale omgeving. Zo kunnen alle collega's voortaan sneller en makkelijker facturen versturen, alle data inzien en hier efficiënter mee werken.


Wie ben jij?
Jij voelt je comfortabel om in gesprek te gaan met opdrachtgevers en collega’s en weet verkregen informatie en bedrijfsprocessen te analyseren. Je neemt initiatief, denkt in oplossingen en mogelijkheden, werkt gestructureerd en zelfstandig, maar ook in teamverband vind jij het prettig werken. Je hebt minstens vier jaar consultancy ervaring met Dynamics 365 en een hbo- of wo-opleiding afgerond.

Vereisten

        • Je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau;

              • Je hebt minimaal vier jaar consultancy ervaring met Dynamics 365;

              • Je goed kan luisteren en communiceren, zowel face-to-face als schriftelijk;

              • Je analytisch sterk bent en begrijpt hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken;

              • Je gestructureerd werkt, zowel zelfstandig als in teamverband;

              • Je enthousiast bent en vrolijk in het leven staat.


Wat we bieden

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige, informele cultuur
 • Coole events en friday drinks
 • Prima pensioen én goede verzekeringen
 • Collectieve kortingen op verzekeringen en bij coole webshops
 • Laptop en telefoon
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Prachtige (internationale) doorgroeimogelijkheden
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je bijkopen.

Werken bij Broad Horizon

Broad Horizon is het moederbedrijf van diverse ondernemingen op het gebied van Cloud & Infra, Workplace, DATA & AI en Business Apps. Het gaat specifiek om de bedrijven True, DMP, Pink Elephant, CMotions, Underlined, Broad Horizon Solutions, GAC, Delegate en Projectum. Door intensief samen te werken, worden de oplossingen voor klanten nog scherper. Zo versterkt Broad Horizon de positie van meerdere merken; ze helpen klanten verder in het proces richting een wendbare en meer datagestuurde organisatie.  Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.

Wil je meer weten over deze functie of over Broad Horizon? Neem dan gerust contact op met Bastiaan Boswijk (Recruiter) via 06 52 11 11 03 of bastiaan.boswijk@broadhorizon.nl of met Jaap Menting (Recruiter) via 06 24 67 22 28 of jaap.menting@broadhorizon.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of