Skip to Content

Campus Recruiter

Nederland, Utrecht, BunnikHR

Functieomschrijving

Broad Horizon is een leuke organisatie om voor te werken en heeft een sterke groeiambitie. Dit doen we door organisaties aan Broad Horizon toe te voegen, maar ook door veel mensen aan te nemen. Tegenwoordig is de term ‘War on talent’ en veelgehoorde en gebruikte term. Wij zijn ook op zoek naar die talenten; de ervaren mensen, maar ook de starters op de arbeidsmarkt die de eerste stappen in hun carrière gaan maken. Het vinden van die jonge talenten willen wij extra aandacht geven en daarom zijn wij op zoek naar een Campus Recruiter!


Het team

Het HR en Recruitmentteam is de afgelopen maanden flink gegroeid. De recruiters ondersteunen een van de Business Units. Het team werkt vanuit verschillende locaties, waaronder Amsterdam, Bunnik en huis. Cmotions is gevestigd in Bunnik, onze mooie nieuwe locatie! Het team is nog relatief nieuw en deels in opbouw, maar bestaat uit gedreven, enthousiaste en (meestal 😊) vrolijke mensen die veel passie hebben voor het recruitment vak.


Wat ga je doen?

De vraag naar jonge talenten neemt toe binnen de verschillende Business Units. Daarom gaan wij op zoek naar een Campus Recruitment, Een nieuwe functie binnen de organisatie. Heel tof, want daardoor is er nog veel op te zetten en te bouwen! Als Campus Recruiter ben je verantwoordelijk voor het zoeken en werven van jonge talenten die bij een van de onderdelen aan het werk gaat of opleidingstraject zal volgen. Leuk om iemand aan een eerste stap in hun carrière te helpen!


Het vinden van deze jonge talenten doe je op verschillende manieren, namelijk door een netwerk op te bouwen of een samenwerking aan te gaan met Hogescholen en Universiteiten. Ook zet je andere middelen in, zoals het ‘hunten’ op jobboards, LinkedIn of social media of door het bezoeken van events. Het is aan jou hoe je de talenten vindt, als je ze maar vindt!


Deze functie bestaat niet alleen uit het benaderen, spreken en enthousiasmeren van nieuwe talenten. Denk ook aan het schrijven van profielen, meedenken aan branding, het verder opzetten van processen, etc. Zoals gezegd is het een nieuwe functie, dus aan jou (deels) te taak om het verder op te zetten en uit te rollen binnen de diverse business units.

Uiteraard doe je dit niet alleen en kom je in een jong en nieuw team te werken, waarmee je kunt sparren en van kan leren.

Vereisten

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in contact te komen met mogelijke nieuwe collega’s en met veel trots en plezier kan vertellen over onze leuke organisatie en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Je bent iemand met voldoende energie om een netwerk op te bouwen en uit te breiden. Je vindt het leuk om op mensen af te stappen en samenwerkingen op te zoeken en aan te gaan.


Je bent een goede match als je:

 • Beschikt over hbo- werk- en denkniveau
 • Ervaring binnen de recruitment, bijvoorbeeld als stage of bijbaan is een grote pre
 • Je krijgt energie van het benaderen, spreken en enthousiasmeren van nieuwe talenten
 • Andere mensen omschrijven jou als enthousiast, ondernemend en een doorzetter
 • Je bent communicatief sterk, stapt gemakkelijk op mensen af en bent benaderbaar


Wat bieden wij

 • Marktconform salaris
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur)
 • Gezellige informele cultuur
 • Pensioen én goede verzekeringen 
 • Laptop en telefoon
 • Wij werken nu veel thuis, dus hebben wij een mooie thuiswerkplekregeling
 • Winstdelingsregeling
 • Vrije tijd! 25 vakantiedagen. Meer nodig? Dan kun je dagen bijkopen.


Over
Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 900 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical, publishing en construction. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact met mij op! Ik werk nu een jaar met heel veel plezier voor Broad Horizon op Recruitment. Ik vertel je dan ook heel graag (en met veel enthousiasme 😉) waarom het zo leuk is om hier te werken en waar we mee bezig zijn! Stuur me een app, mail of bel me! Bereikbaar via aline.vandersteeg@broadhorizon.nl of 06 50 20 69 80.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of