Azure Developer

Functieomschrijving

Met zo’n 400+ medewerkers is de Broad Horizon groep hard op weg om een van de grootste IT-bedrijven van Nederland te worden. En daar mag nog flink wat IT-talent bij!


Wat houdt de functie in

Als Azure Developer bij Broad Horizon is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden lopen uiteen van het implementeren van een Azure Service Bus tot het optimaliseren van de dataopslag voor IoT oplossingen. Als Azure Developer lever jij een positieve bijdrage aan elk project en zorg jij er samen met het team voor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun Azure product(en). Op basis van jouw expertise en interesse wordt gekeken naar waar jij toegevoegde waarde kan leveren.


Jeffrey: “Binnen de Broad Horizon organisatie zijn er geen hokjes waardoor het iedereen vrij staat om zich te specialiseren op het gebied waar jouw interesse ligt. Mijn specialisme ligt op dit moment op integratie, maar mijn eigen interesse op het gebied van Azure is voornamelijk in de breedte. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn hierdoor erg divers; op het ene moment ben ik code aan het bouwen, unittesten aan het uitwerken en het andere moment een DevOps Buid/Release pipeline aan het inrichten om 300+ resources uit te rollen. Op andere dagen ben ik bezig met het ontwikkelen van een IoT oplossing waaraan elke dag 17 miljoen records worden toegevoegd. Welke weer getransformeerd/getransporteerd moeten worden met Azure Data Factory zodat ze geanalyseerd kunnen worden met Azure Databricks. Echt, super interessante en uitdagende opdrachten om mee bezig te zijn!”
Om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen in Azure is studie natuurlijk een belangrijk onderwerp. Hiervoor krijg ik de ruimte in mijn planning om tijd te besteden aan het bij spijkeren van mijn kennis en mij voor te bereiden op de examens AZ-303 en AZ-304”


Daarnaast denk je actief mee over de next steps van Broad Horizon. Hoe kunnen we onze oplossingen breder in de markt zetten? En welke kansen liggen er over de grens? Je onderzoekt welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden voor onze servicepropositie, en signaleert new business-ingangen in de markt. Waar nodig volg je trainingen of neem je de tijd om zelfstandig je vakkennis te verdiepen of verbreden. Zo bouw je mee aan onze groeiende, toekomstbestendige organisatie – en aan je eigen competenties.

Functievereisten

Teamwork is belangrijk. Jij weet wanneer je jouw kennis en expertise moet inzetten en herkent ook wanneer dit van jouw collega’s ingezet kan worden. Je realiseert je dat jouw acties niet alleen impact hebben op jouw werk maar ook het werk van jouw collega’s en dat van de klant Je kijkt dus verder dan alleen jouw kader. Hierin snap je waar jouw bevoegdheid ligt. Je bent gedreven, zelfredzaam en durft verantwoording te nemen voor jouw taken en acties. Samen met jouw collega’s zorgen jullie voor een succesvol verloop van het project. Je staat open voor het geven en ontvangen van feedback om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen.


Verder:

 • Heb jij werkervaring als Developer;
 • Beschik je al over de nodige Azure-certificaten (Azure Fundamentals, AZ-103, AZ-204, AZ-500, AZ-300/303 of 301/304);
 • Ben je op de hoogte van de nieuwste technologieën;
 • Ben je analytisch sterk en weet je verbanden te vinden;
 • Ben je sterk in jouw reflectie, je ziet waar je dingen goed doet en wat je beter kunt doen.


Wat wij bieden

 • Een salaris dat past bij de markt en jouw ervaring;
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur) met flexibele werktijden;
 • Flexibiliteit in waar je werkt, je zit op een plek waar jij de meeste waarde toevoegt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden van het behalen van certificaten tot het bijwonen van masterclasses, jouw ontwikkeling is belangrijk!;
 • Een informele cultuur;
 • Pensioen én goede verzekeringen;
 • Laptop van de zaak;
 • Mobiliteitsvergoeding.


Over Broad Horizon
Broad Horizon is strategisch partner voor organisaties die met inzet van geavanceerde technologie marktleider willen zijn in hun branche. Samen met 400 andere specialisten zet Broad Horizon zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. In totaal bedient Broad Horizon ruim 1500+ klanten, variërend van mkb tot grote corporates binnen sectoren retail, educatie, finance, trade, medical en publishing. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.