Skip to content

Azure C# Dot Net Developer

Nederland, Utrecht, BunnikDevelopment

Functieomschrijving

Wat doe je?

 • 60% Coderen
 • 15% Intern overleg
 • 10% Werken aan documentatie van applicaties
 • 5% Administratie
 • 5% E-mails beantwoorden en overige communicatie
 • 5% Kennis verbreden en verdiepen

Wat krijg je?

 • Marktconform salaris;
 • Fulltime (40 uur) óf parttime werken (32 uur) met flexibele werktijden;
 • Flexibiliteit in waar je werkt, je zit op een plek waar jij de meeste waarde toevoegt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden van het behalen van certificaten tot het bijwonen van masterclasses, jouw ontwikkeling is belangrijk!;
 • Een gezellige en informele cultuur;
 • Goed pensioen én goede verzekeringen en kortingen daarop;
 • Laptop van de zaak;
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Coole events en Friday drinks;

Wat houdt de functie in

Als Azure Developer bij Broad Horizon ben je verantwoordelijk voor de backend van technische applicaties voor klanten. Deze projecten zijn altijd gerelateerd aan innovatie, en richten zich veelal op Cloud gebaseerde data-integratie op basis van Microsoft Azure. Met andere woorden: informatie verplaatsen en transformeren.

Je bent voornamelijk bezig met software realiseren in .Net en C#, maar wordt ook betrokken bij andere projectfases. Zo haak je bijvoorbeeld aan tijdens de intake van het project; jij beoordeelt of het technisch ontwerp praktisch haalbaar is. Daarnaast voer je zelfstandig (functionele) tests uit zodra je de eerste versie van de applicatie gereed hebt. Het is belangrijk dat je hier de tijd voor neemt en zeer secuur te werk gaat, want aanpassingen achteraf kosten veel tijd. Uiteindelijk stel je duidelijke documentatie op, waarna je de technische oplevering overdraagt aan de projectmanager, of rechtstreeks aan de klant (afhankelijk van de situatie). Wel wordt er van je verwacht dat je paraat staat voor ondersteuning en support als de klant bezig is met de uitrol van de applicatie binnen de organisatie.

Je kunt bij de klant op locatie werken (soms is dit een vereiste), bij Broad Horizon op kantoor of thuis: net wat jij fijn vindt en in hoeverre je klantcontact wilt hebben. Ook hangt je werklocatie af van het aantal projecten waaraan je werkt (dit kan ook één groot project zijn) en de status hiervan.

Er werken meerdere Azure Developers bij Broad Horizon, waarvan een aantal in het integratieteam. Het wordt in overleg bepaald of je je specifiek met integraties bezighoudt, of dat je je op back-end in de breedste zin van het woord gaat richten.

"Als je het leuk vindt om secuur te werken en om kwalitatief hoogstaande technische software te realiseren, en je het uitdagend en belangrijk vindt om collega's regelmatig op de hoogte stellen van de voortgang die je boekt, dan is dit een baan voor jou."


Agenda

"Op een leuke werkdag wordt jouw oplevering in productie genomen door een klant. De klant kan zijn interne processen beter laten verlopen door jouw werk, wat een goed gevoel geeft". 

"Tijdens een mindere dag komen er diverse meldingen binnen via de Service Desk. Het is belangrijk om deze storingen en problemen meteen op te lossen, maar hierdoor kun je je niet lange tijd focussen op het coderen."


Voorbeeld uit de praktijk

"Jullie hebben een applicatie opgeleverd bij een klant, maar de klant belt een week later op en geeft aan tegen een probleem aan te lopen. Hoe pak je dit aan?"

Broad Horizon levert voor elke klant weer andere applicaties, waardoor er geen standaard ontwerpen zijn. Je duikt in de applicatie bij de klant en constateert dat de software in orde is, maar dat het ontwerp gebreken vertoont. Dan is het belangrijk dat je niet meteen de code aanpast, maar dat je eerst overlegt met de collega die zich met het ontwerp bezighoudt. Deze collega moet dit aanpassen, waarna het ontwerp weer goedgekeurd moet worden door de klant.
Het is belangrijk dat je als Developer dit proces volgens de juiste stappen volgt, en niet direct de code aanpast om de klant zo snel mogelijk van dienst te zijn. Op deze manier neem je je verantwoordelijkheid en ontstaat er geen miscommunicatie tussen jou, je collega's en de klant.Vereisten

Wat is vereist?

 • Heb jij werkervaring als Developer;
 • Beschik je al over de nodige Azure en/of developer certificaten;
 • Kennis van Azure functies, Logic apps, DevOps, Webservices, API, SQL, C# Dot Net; Scrum; Visual Studio; Microservices; Continous Deployment;
 • Ben je op de hoogte van de nieuwste technologieën;
 • Ben je analytisch sterk en weet je verbanden te vinden;
 • Ben je sterk in jouw reflectie, je ziet waar je dingen goed doet en wat je beter kunt doen.
 • Beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Werken bij Broad Horizon

Broad Horizon is het moederbedrijf van diverse ondernemingen op het gebied van Cloud & Infra, Workplace, DATA & AI en Business Apps. Het gaat specifiek om de bedrijven True, DMP, Pink Elephant, CMotions, Underlined, Broad Horizon Solutions, GAC, Delegate en Projectum. Door intensief samen te werken, worden de oplossingen voor klanten nog scherper. Zo versterkt Broad Horizon de positie van meerdere merken; ze helpen klanten verder in het proces richting een wendbare en meer data gestuurde organisatie. Meer informatie: https://www.broadhorizon.nl.


Wil je meer weten over deze functie of over Broad Horizon? Neem dan gerust contact op met Bastiaan Boswijk (Recruiter) via 06 52 11 11 03 of bastiaan.boswijk@broadhorizon.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of